Övriga Rollspel

Övriga Rollspel

Här samlar vi våra övriga rollspel, de som vi antingen har väldigt lite material till eller som är såpass små att vi inte orkar göra en helt egen sida för dem.


Scion: Of Shadows Yet to Come:

Titanerna har brutit sig fria från sin eviga fångenskap och har åter lyft krigets fana mot gudarna, men deras konflikt i den Övre världen och börjat sippra ner till de dödliga´s värld, där är det endast gudarnas ättlingar, med sina övernaturliga krafter som kan beskydda världen från att helt förstöras.

Karaktärsblad

 

 

 

 

 

 

 

 


Null State:

Null State är ett snabbspelat actionrollspel om de som räddar världen.

Spelet utspelar sig i nutid, och fokus ligger på fartfylld agentaction i kamp mot klockan. I en tid där den teknologiska singulariteten, den punkt där utvecklingen går så snabbt att vi inte längre kan förutsäga den, närmare sig finns det allt mer som kan gå fel – och ju närmare vi kommer, desto värre blir effekterna när säkerhetsprotokollen fallerar.

Null State är gratis och fritt att ladda ner, men kan också köpas i fysisk bokform. Spelet är släppt med en Creative Commonslicens som gör det lagligt att ladda ner, sprida och modifiera texten och de flesta bilderna efter eget tycke.

Boken innehåller innovativa, lätta och mycket snabba regler för att skapa rollpersoner och äventyr på kort tid. Glöm alla timmar ni spenderat med att skapa rollpersoner eller slita med äventyr! I Null State behöver förberedelserna inte ta mer än 45 minuter.

Mer information finns på NullState.se.

 

Karaktärsblad

Comments are closed.