Nytt år, ny styrelse och nya utmaningar

Då var årsmötet för år 2016 avklarat, vi har fått en ny styrelse med två nya ledamöter. Den exakta uppdelningen av den nya styrelsen (vem är kassör, sekreterare, ect) kommer att bestämmas på styrelsens första möte, just nu är det bara bestämt att jag, Adam ’Mumrik’ Maxe, fortsätter som ordförande.

Årsmötesprotokoll 2016    –    Verksamhetsplan 2016-2017     –    Konstituerande Rådsmöte


Rådets (Styrelsens) medlemmar är som följande:

Adam Maxe
Tommy Östman
Theodore Rogstadmoen
Sofia Johansson
Patrik Olsén
David Eriksson

Årsmöte 2016

Övriga Nyheter

Ulvcon:03
Förutom att vi valt en ny styrelse så fick vi precis idag (torsdag) meddelande ifrån Kommunen att vi får boka Sannerudsskolan i Kil igen så vi kan nu börja jobba inför Ulvcon:03 som vi kommer att hålla lite senare än tidigare år, istället för i Maj så kommer det nu att hållas den 28e – 31a Juli och i år så kommer det att bli större än tidigare, vi kommer i år att ha med oss WDW (Wermland Dice Warriors) som kommer att hålla i Figurspelstvlingar! Dessutom så kommer Silvergripen, en rollspelsförening från Sunne, att vara på plats och hålla i rollspelssessioner och möjligen även mer Lajvrelaterade aktiviteter.

Lajvby
Årsmötet avslutades lite sent så vi som var kvar valde att vandra hemåt efter årsmötet så det första fiktionsmötet som skulle hållas efter årsmötet blev inte av, vi kommer dock anordna det vid ett annat tillfälle, förutom det så har vi fortfarande inte kunnat åka ner till området och kolla hur det ser ut där vi fått tillåtelse att Lajva (Sist gick vi vilse när vi försökte ta oss dit) men så fort snön har smält bort så ska vi försöka ta oss ner dit igen och kolla igenom de områdena vi märkt ut och se hur de ser ut på plats.
Förhoppningsvis kanske det kan bli ett litet lajv redan i år om vi lyckas sätta ihop en bra fiktionsgrupp, håll tummarna! Och om någon är intresserad av att sitta med i fiktionsgruppen så går det bra att kontakta oss. För de intresserade så kan man även kolla lite på Lajby-sidan där vi samlar kartorna över området som ni kan titta på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *