Vita Ulven fyller 3 år!

Tiden går så fort, man hinner knappt med.

Vad har hänt med föreningen och vad kommer att hända i framtiden?
För de som varit uppmärksamma så har Föreningen farit runt i Kil och letat efter bra Lajvmarker och vi har funnit dem, enda problemet är marken är av Svenska Kyrkan och inte av Kommunen, och Kyrkan har lite mer planer för sin mark än vad Kommunen har, men förhoppningsvis har vi kommit till en överenskommelse lagom till våren så vi både kan börja lägga grunden för vår egen Lajvby och även tidigt börja planera för ett första lajv, om det blir så så kommer vi göra allt vi kan för att även få med detta på Ulvcon:03, och om vi finner en Arrangör så kan vi till och med hålla en Lajv-Workshop.

Ulvcon:01 - LoggaSvårt att tro att det redan gått två år sedan Ulvcon:01 och tre år sedan vi bildades. Föreningen har vuxit, vi som arrangerat har vuxit både fysiskt men också kunskapsmässigt. När vi startade så hade vi hjälp ifrån en del mer erfarna arrangörer, men de flesta av oss så var Ulvcon:01 det första konventet som vi var med och arrangerade, jag själv var arrangör för första gången, hade endast varit Filmfunkis på Yoikai:02 och 03 innan, så att plötsligt bli Huvudarrangör för ett helt nytt Konvent var något helt nytt för mig.
Nu har de flesta av oss blivit mer vana som arrangörer, många av oss har insett, av erfarenhet, att som arrangör eller funktionär är det kanske inte en bra idé att dynga hela konventet.

I och med att vi blir allt mer vana som arrangörer så blir vi också allt mer uppenbart att vi skulle vilja ha fler av både arrangörer och funktionärer. Vi vill kunna hålla allt fler aktiviteter på våra konvent, resurser är det inget problem att få tag på, men att få tag på någon som vill arrangera är betydligt svårare, även att få tag på funktionärer kan vara svårt, och vi känner att vi kan behöva börja leta på nya platser.

I och med det nya året så kan det komma en del andra förändringar förutom att vi kommer satsa en del mer på Lajv, vi kommer dessutom att hålla mer aktiviteter utanför Kil. Vi räknar med att hålla omkring tre stycken konvent, ett av dessa (Ulvcon) kommer att stanna i Kil, eftersom föreningen har sitt säte här, men de andra två kommer att hållas utanför Kil, både för att vi vill sprida oss utanför kommungränsen, men också för att nå ut till allt fler människor som både kan bli besökare och funktionärer. Man måste möta nytt folk för att kunna övertyga nytt folk att vara med.
Utöver Ulvcon så kommer vi såklart även hålla Lajv i Kil, så fort vi får tillgång till ett eget område att hålla Lajven på, på den fronten har vi faktiskt redan intresserade som vill vara med och arrangera, alla Lajven kommer dessutom att hållas i Kil, så det kommer nu att hållas Lajv i två av Värmlands Kommuner, Kil och Sunne (Där Silvergripen arrangerar Tolbygd) som våra medlemmar har deltagit i flera gången, och där vi var med och byggde en stuga, som ni kan se bilder ifrån i vårt Galleri!.
Som ni ser så kommer en hel del nytt förhoppningsvis att komma under 2016, det är i alla fall vad planen är och vi hoppas att det kommer att berika både föreningen och våra aktiviteter för de kommande åren, vi får aldrig glömma att i föreningslivet så råder det en ständig utveckling och vi vill utvecklas! Bli större, bli bättre!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *