Ny hemsida

Dags för en ny hemsida?

”Vad var det för fel på den andra?” Den var besvärlig att uppdatera, den var dessutom gjord helt i HTML/CSS vilket gör den ännu svårare att uppdatera och bygga vidare på om man inte har mycket fritid att lägga på det.

”Kommer vi få se något nytt?” Ja absolut. Vi har fallit för Goliat och använder just nu ’Wordpress’ som är ett väldigt användarvänligt CMS-program, ett program man bygger upp och driver webbsidor i som både är snabbt och lätt att lära sig, så vi kommer kunna lägga ut mycket mer information enbart på denna hemsidan istället för att skriva externa hemsidor (Såsom våra eventsidor) och samla mycket mer information och material på denna sidan!

”Varför kommer ingen att läsa detta förrän än långt efter att detta är skrivet?” För att jag bara skriver detta på prov för att se hur det kommer se ut på hemsidan!

”Jaha.. :c”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *