Medlemskap

Bli medlem

Att bli medlem i Spelföreningen Vita Ulven går både snabbt och du tjänar på det. Alla medlemmar får billigare inträde på alla våra större event (ex. Ulvcon) Som medlem har man även möjlighet att bli aktiv inom föreningen och dra nytta av föreningens resurser såsom vårt Spelbibliotek, LAN-utrustning, Rollspelsböcker och vi kan även ge visst ekonomiskt stöd till annat. Som medlemmar är man även fritidsförsäkrad under alla våra aktiviteter genom Länsförsäkringar.

Som medlem så måste du vara mellan 13-30 år. Då Vita Ulven är en ungdomsförening så har det vid årsmöte fattats beslut att det ska finnas en sådan åldersgräns. Är man över 30 år betyder det dock inte att man inte kan vara med i föreningen, du kan nämligen bli vuxenmedlem och har då både rösträtt och kan sitta i styrelsen (vuxenmedlemmar ska dock enligt stadgarna helst inte utgöra en majoritet i styrelsen). Är du under 13 så får du vänta tills du fyllt. Medlemmar förväntas även stödja föreningens stadgar.

Kostnad för medlemskap:
100kr per år
150kr per år (vuxenmedlem)

För att komma igång så är det bara att följa länken nedan;

>> Klicka Här <<

För att betala medlemsavgiften så finns det två alternativ. Antingen genom Paypal, då använder du bara formuläret nedan. Eller så kan du betala genom din Internetbank, då betalar du avgiften till vårat BankGiro: 524-2888. Om du använder dig av den sistnämnda så är det bra om du under ’Meddelande’ skriver ditt namn och ”Medlemskap” så vi vet vem du är och att du ansökt om medlemskap, det vore även snällt om du skickar ett snabbt meddelande till oss på facebook eller via vår eMail att du ansökt om medlemskap då vi inte får något automatiskt meddelande från banken vid insättning, till skillnad från Paypal.

För att betala genom Paypal, fyll i formuläret nedan:
(6,65 kr är transaktionsavgift)


[give_form id=”384″]

Comments are closed.